Futbol

Luis Suárez jugarà aquest dimecres un partit amistós amb el Barça B, en directe per Esport3

Luis Suárez jugarà aquest dimecres un partit amistós, amb el Barça B davant la selecció sub-19 indonèsia. El partit es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 4 de la tarda. Serà un pas més en el rodatge del jugador uruguaià, a qui se li acaba la sanció d'aquí a un mes llarg, el 25 d'octubre.

Actualitzat

Luis Suárez jugarà aquest dimecres un partit amistós, amb el Barça B davant la selecció sub-19 indonèsia. El partit es podrà veure en directe per Esport3 (i Esport3.cat i l'aplicació de mòbils i tauletes del canal Esport3) a partir de les 4 de la tarda. Serà un pas més en el rodatge del jugador uruguaià, a qui se li acaba la sanció d'aquí a un mes llarg, el 25 d'octubre. El partit serà a porta tancada de públic.

La decisió de participar en el partit és del mateix jugador, que es posarà a les ordres d'Eusebio mentre els seus companys es preparen per jugar a Màlaga unes hores després. Luis Enrique ha confirmat aquest extrem: "Que Luis Suárez vagi jugant és beneficiós, però el del Barça B no és el seu equip, així que és diferent. Però el jugador vol jugar i tenir ritme de competició i demà jugarà "

Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo seran els encarregats de conduir la transmissió d'aquest partit. 

Gran expectació a Indonèsia

Així mateix, la gira ha despertat molta expectació per als aficionats indonesis, que podran veure també el partit a través de la SCTV, una de les principals televisions del país, a partir de les 21 hores a Jakarta, capital d'Indonèsia. I és que aquest equip, entrenat per Indra Sjafri, està cridat a ser un referent en les pròximes Copes d'Àsia.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut