Futbol

Luis Enrique: "Al mes de març veurem quins són els candidats reals a guanyar la Lliga"

Luis Enrique ha continuat amb el seu discurs confiat en l'equip, però advertint que tots els partits poden amagar trampes, començant pel de Màlaga d'aquest dimecres.

Actualitzat

OBJECTIUS: "Les complicacions en el futbol apareixen soles. L'objectiu que tenim és el de sempre: generar més que el rival i guanyar. L'objectiu ara és intentar millorar i anar sumant punts." 

TÍTOLS: "Al mes de març veurem quins són els candidats reals a guanyar la Lliga. Tot just estem a finals de setembre." 

BARTRA: "Estic encantat amb Marc Bartra. És un jugador amb nivell Barça. Ja ens ha ajudat en algun partit i ens continuarà ajudant. No es tracta de ser just o injust amb els jugadors. Sempre prenc les decisions en benefici de l'equip. Tinc moltes possibilitats."  

SELECCIONS: "El club és el principal, però la selecció és important per als jugadors. Jo encantat que els jugadors representin les seves seleccions sempre que estiguin en condicions al club."

PORTERIA A ZERO: "L'objectiu és ser millors que els rivals i guanyar, no mantenir la porteria a zero."

GERARD PIQUÉ: "El veig molt bé, i a més crec que tinc bona sintonia amb ell. És un nano optimista, bromista, treballador, i ja ha deixat enrere els problemes de maluc. Ens ajudarà molt."

MESSI: Jo sempre l'he vist molt bé i molt participatiu. Pot haver-hi matisos en la seva col·locació al camp, però es tracta que ell sigui determinant i vital en el nostre joc. Estem encantats amb ell."

PENALS: "Els penals els continuarà xutant Messi, confiem en ell. Si demà hi ha un altre penal, el xutarà i el marcarà."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut