Alonso creu que serà complicat fer podi a Montmeló. (Foto: EFE)
Fórmula 1

Alonso demana alguns canvis tècnics però no té cap intenció de deixar Ferrari, segons ha pogut saber TV3

Segons ha pogut saber TV3, Fernando Alonso ha demanat alguns canvis d'aspecte tècnic als responsables de Ferrari, però de cap manera ha expressat les seves ganes de canviar d'aires a l'escuderita italiana, tal com havia informat la web del diari "La Gazzetta dello Sport"

Actualitzat

Segons el diari italià "La Gazetta dello Sport" Fernando Alonso hauria comunicat a Ferrari la seva intenció de marxar. Segons una informació que la web del rotatiu esportiu italià ha retirat després de la seva publicació, Marco Mattiaci, actual director de l'equip, hauria comentat que el pilot asturià  havia posat unes condicions inacceptables per l'escuderia italiana.

Segons ha pogut saber TV3, Alonso ha demanat alguns canvis d'aspecte tècnic als responsables de l'equip, però de cap manera ha expressat les seves ganes de canviar d'aires. El contracte el lliga a l'escuderia italiana fins a la temporada 2016, i només es podria desfer si pogués entrar en un equip més competitiu, i aquest es fes càrrec d'una clàusula de rescissió.

Tampoc cal oblidar que el patrocinador principal de Ferrari en la Fórmula 1 és actualment el Banco de Santander. Alonso ha rebutjat ja una oferta que li va fer l'equip McLaren, i ni Red Bull ni Mercedes tenen actualment un lloc lliure. En l'entorn del pilot asturià es dóna per fet que només una oferta de Mercedes podria fer canviar de plans al dues vegades campió del món.

Anar al contingut