Futbol

El Reial Madrid soluciona la feina contra l'Elx amb un pòquer de Cristiano Ronaldo (5-1)

El Reial Madrid no ha tingut cap problema per anotar-se els tres punts contra l'Elx al Bernabéu (5-1). Els visitants s'han avançat amb un gol de penal d'Edu Albacar, que ha batut el debutant Keylor Navas, però Bale i Cristiano Ronaldo, en dues ocasions, han fet realitat la remuntada blanca en la primera mitja hora de joc. El portuguès ha arrodonit la seva actuació amb dos gols més a les acaballes. Pòquer del portuguès i el Madrid que no enamora, però que comença a escombrar els seus contrincants.

El Reial Madrid no ha tingut cap problema per anotar-se els tres punts contra l'Elx al Bernabéu (5-1). Els visitants s'han avançat amb un gol de penal d'Edu Albacar, que ha batut el debutant Keylor Navas, però Bale i Cristiano Ronaldo, en dues ocasions, han fet realitat la remuntada en la primera mitja hora de joc.

El portuguès ha arrodonit la feina amb un dues dianes més a les acaballes, amb les quals ha completat un pòquer, i és el "pichichi" de la lliga amb nou gols. El Madrid no enamora, però comença a resoldre per la via ràpida els partits.

El debut de Keylor

Keylor Navas ha estat la gran novetat madridista en l'onze inicial. En el seu debut oficial com a jugador blanc, el costa-riqueny ha hagut de lluir-se als quatre minuts en un xut llunyà d'Edu Albacar.

Al minut 14, Keylor ha tingut la gran oportunitat de demostrar el seu olfacte per aturar penals, quan Clos Gómez ha castigat amb la pena màxima una puntada de Cristiano a Mosquera; involuntària (intentava rebutjar la pilota), però clara (Mosquera se li havia avançat en el control). Edu Albacar ha assegurat i ha batut l'exporter del Llevant per dalt.

Reacció fulgurant blanca

El 0-1 ha esperonat el Madrid, amb suplents habituals com Varane, Illara i Isco, i sense passar per sobre del seu rival ha començat a crear perill. I a la primera ocasió, Bale, jugant de davanter centre, ha rematat de cap i el porter del conjunt il·licità Manu Herrera se l'ha menjat. Quart gol del gal·lès a la lliga.

El col·legiat Clos Gómez ha tirat la següent palada de terra sobre l'Elx assenyalant un penal inexistent quan Mosquera, a l'hora de tallar una passada, ha picat la pilota i ha fregat el peu de Marcelo alhora. Cristiano Ronaldo no ha perdonat i ha fet realitat la remuntada en tretze minuts.

El conjunt blanc ha continuat a la seva, i així, després d'una bona centrada de Marcelo, Cristiano ha repetit, en aquest cas gràcies a un fortíssim cop de cap des del punt de penal que ha significat el 3-1 al minut 31 i el seu sisè gol a la lliga.

L'equip d'Ancelotti no juga a gran cosa, però simplement amb el talent de les seves estrelles en té prou per golejar rivals de poc nivell com l'Elx.

El xou de Cristiano

Amb tot decidit, o gairebé, tots dos equips han fet un entrenament intens en una segona meitat, i han creat de tant en tant alguna ocasió de gol. Clos Gómez s'ha afegit a la costellada pitant un altre penal inexistent de Pasalic a Cristiano. El portuguès ha rematat la feina fent-ne un altre a tocar del minut 90 i ha demostrat que la seva capacitat depredadora actual és difícilment aturable.

El Bernabéu s'ho mirava amb calma i començava a pensar en el matx de Màlaga de dimecres, en què una ensopegada del Barça permetria als blancs reenganxar-se a la lluita per la lliga.