Futbol

Vermaelen rep l'alta mèdica sis setmanes després del seu fitxatge pel Barça

Thomas Vermaelen ja pot competir per aconseguir un lloc al Barça, un cop ha rebut l'alta mèdica. El central belga, que va fitxar el 10 d'agost per l'equip blaugrana, va arribar amb una lesió a l'esquena que es va fer durant el Mundial.

Actualitzat

Thomas Vermaelen ja pot competir per aconseguir un lloc al Barça, un cop ha rebut l'alta mèdica. El central belga, que va fitxar el passat 10 d'agost per l'equip blaugrana, va arribar amb una lesió a l'esquena que es va fer durant el Mundial.

Vermaelen ja portava alguns entrenaments exercitant-se amb el grup, tot i que encara no tenia l'alta mèdica. De fet, aquest dimecres va participar en el partit d'entrenament entre el Barça B i la selecció indonèsia sub-19, i va fer el primer gol de l'equip blaugrana.

Douglas, amb febre

La nota més destacada de l'entrenament del Barça d'aquest dijous ha estat l'absència de Douglas, que s'ha llevat amb febre l'endemà del seu debut amb el Barça. A més, Jordi Alba, Rafinha i Masip s'han entrenat al marge dels seus companys, mentre que els jugadors del filial Munir i Sandro i el porter Fabrice Ondoa han participat en l'entrenament del primer equip. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut