Les Lligues Nacionals Catalanes s'han presentat al Palau de Pedralbes de Barcelona. (Font: Federació Catalana de Bàsquet)
Bàsquet

Aquest dimecres comencen les lligues Nacionals Catalanes de bàsquet, que oferirà Esport3

Aquest dimecres comencen les Lligues Nacionals Catalanes 2014-Trofeu Tricentenari, una competició que es disputarà a la Seu d'Urgell fins dijous i que tindrà la cobertura televisiva d'Esport3. Els dos partits inaugurals seran FIATC Joventut-MoraBanc Andorra i Barça-La Bruixa d'Or.

Actualitzat

Aquest dimecres comencen les Lligues Nacionals Catalanes 2014-Trofeu Tricentenari, una competició que es disputarà a la Seu d'Urgell fins dijous i que tindrà la cobertura televisiva d'Esport3.

En primer lloc, a les 18.25, es jugarà la primera semifinal entre el FIATC Joventut i el MoraBanc Andorra i la segona, entre el Barça i la Bruixa d'Or es disputarà a les 20.55. Tots dos partits es podran seguir en directe per Esport3.

Dijous, a partir de les 18.25, també es podrà veure la final femenina entre el Cadí La Seu i l'Uni Girona i a les 20.55 tindrà lloc la final masculina. Tots dos matxs els oferirà en directe també Esport3.

Les entrades ja estan a la venda i l'abonament té un preu de 30 euros. L'aforament del pavelló de la Seu és de 2.500 espectadors.

Anar al contingut