Espanyol

L'Espanyol aconsegueix la primera victòria a la Lliga gràcies als gols de Sergio García i Stuani (2-0)

Han hagut de passar cinc jornades però al final l'Espanyol ja pot dir que té una victòria al sarró en aquesta Lliga (2-0). El Getafe ha resistit fins a l'equador de la segona part quan Sergio García ha obert el meló. Stuani ha fet el gol de la tranquil·litat a nou minuts de l'acabament. L'espanyolisme respira i Sergio González també. Feia sis mesos que l'Espanyol no guanyava un partit a la Lliga.

Han hagut de passar cinc jornades però al final l'Espanyol ja pot dir que té una victòria al sarró en aquesta Lliga. El Getafe ha resistit fins a l'equador de la segona part quan Sergio García ha obert el meló. Stuani ha fet el gol de la tranquil·litat a nou minuts de l'acabament. L'espanyolisme respira i Sergio González també després sobretot de la decepció viscuda contra el Màlaga. L'equip no juga encara al que ell voldria però la victòria li calia per calmar la tensió que acumulaven els seus homes.

Primera part per oblidar

Espanyol i Getafe han començat a demostrat des del primer minut per què estan en la zona de descens. Joc espès i cap ocasió de gol. La tendència l'ha trencat Salva Sevilla, el substitut de Montañés, en posar una bona centrada pel cap de Sergio García, que ha obligat Guaita a fer una espectacular aturada perquè la bola entrava.

Ha estat un miratge enmig d'un desert de futbol. Lucas Vázquez no ha aparegut i el partit s'ha perdut en un no res. El Getafe ha mirat d'arribar en pilotades llargues. Yoda ha pogut fer mal en una arribada pel centre però s'ha equivocat en la definició. Només Sarabia ha posat a prova Casilla amb un xut dur i llunyà que el porter d'Alcover ha hagut d'enviar a córner.

Un Getafe superior i el primer gol periquito

A la represa, el Getafe ha sortit jugant amb més criteri i acostant-se a l'àrea periquita. Yoda ha tingut als seus peus el 0-1 però ha fallat estrepitosament amb tot a favor. Al Power 8 s'han sentit els primers xiulets per a l'equip.

Sergio González ha mogut la banqueta i ha fet sortir Stuani primer i Fuentes, que debutava aquesta temporada, després. L'Espanyol ha equilibrat el matx a base de lluita (recordava molt a l'estil d'Aguirre) fins que al minut 66 Salva Sevilla ha donat una passada bombada de luxe a Sergio García, que sol davant Guaita ha obert el marcador. Tercer gol del davanter del Bon Pastor.

Stuani sentencia

El Getafe amb prou feines ha reaccionat i l'Espanyol, molt concentrat, ha proposat un partit físic però sense renunciar a pilotes llargues per acabar de fer el segon. I el segon ha arribat en una acció d'habilitat de Lucas, que ha fet la passada de la mort per a Stuani. El seu primer xut l'ha rebutjat la defensa però no el segon, ras i a rebentar. També era el tercer gol a la lliga de l'uruguaià, que rendibilitza els seus minuts com ningú.

L'afició blanc-i-blava, en sentir el xiulet final de l'àrbitre, ha fet una respiració profundíssima. Un empat o una derrota contra el Getafe hauria pogut tenir un efecte molt perjudicial per a un equip en formació. Diumenge, a Còrdova, l'Espanyol pot confirmar que surt del pou.