Barça

El Chelsea de José Mourinho va voler fitxar Leo Messi i estava disposat a pagar 150 milions d'euros, segons l'"Efectivament"

El Chelsea de José Mourinho va voler fitxar Leo Messi aquest estiu, segons ha pogut saber l'"Efectivament". Durant les llargues negociacions per a la renovació del contracte de l'argentí, el club anglès estava disposat a pagar una xifra de traspàs de 150 milions d'euros per fitxar el crac blaugrana però finalment l'operació no es va arribar a fer

Actualitzat

El programa "Efectivament", del canal Esport3, ha revelat que el Chelsea de José Mourinho va intentar fitxar Leo Messi aquest estiu, on hauria coincidit amb Cesc Fàbregas. L'equip anglès va arribar a oferir 150 milions d'euros al Barça, però el seu intent de contractació del crac argentí no va prosperar. Messi va preferir, finalment, renovar pel Barça, que va atendre les seves peticions, a més d'oferir-li un projecte de futur sòlid.

La marxa de Cesc al Chelsea i la bona relació que mantenen les dones del jugador d'Arenys, Daniela Seeman, i la de Messi, Antonella Rocuzzo, van fer que l'argentí es plantegés un canvi d'aires per anar a viure a Londres, tot i que finalment va descartar aquesta possibilitat un cop va tancar la seva renovació amb el Barça després d'una temporada on el seu rendiment va ser discutit per una part de l'afició.

El Chelsea de Roman Abràmovitx, que aquest estiu ha invertit 103,5 milions d'euros en fitxatges i n'ha ingressat 91, tenia prou capital per afrontar una operació d'aquestes característiques. Tot i ser l'equip més interessat en el seu fitxatge amb contactes diaris amb Jorge Messi, representant i pare del jugador, finalment Leo no acabarà jugant a les ordres de José Mourinho, el mateix entrenador que l'acusava de fer teatre. Messi té ara una clàusula de rescissió de 250 milions d'euros i el seu futur està lligat al club blaugrana com a mínim fins al 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut