Barça

El Barça recupera l'instint golejador davant del Granada (6-0)

El Barça s'ha retrobat amb l'instint golejador davant d'un Granada que ha sortit tancat al Camp Nou (6-0). El conjunt blaugrana ha patit en els instants inicials per desfer la teranyina andalusa però l'ha aconseguit desactivar gràcies a un hat-trick de Neymar, un doblet de Messi i un gol de Rakitic. L'equip de Luis Enrique continua sense encaixar cap gol.

Xavi ha estrenat titularitat a la Lliga amb Munir, que ha tornat a l'onze inicial. La primera rematada entre els tres pals l'ha protagonitzat Foulquier pel Granada. El conjunt andalús, tancat i espeseïnt el joc ha obligat al Barça fer intents de desfer la teranyina. Al minut 10, Munir ha disposat d'una bona ocasió que ha finalitzat a les mans del porter. Messi, n'ha tingut una altra que ha acabat invalidada per fora de joc. El Arabi ho ha intentat amb un xut llunyà i Xavi, també ho ha provat des de la frontal de l'àrea, amb un xut massa tou que ha blocat sense problemes Roberto. Cinc minuts abans de la mitja hora ha arribat la primera diana blaugrana. Una passada enrera de Yuste ha acabat interceptada per Neymar que, encarant porteria, la pilota ha acabat amb un rebot de Babin que ha enganyat el porter. Al 42, Messi ha enviat una centrada des de la línia de fons a Rakitic que, de cap, ha anotat el segon. En el tercer també hi ha intervingut Messi amb una passada a Munir que ha rebut l'entrada del porter Roberto i Neymar ha aprofitat el refús per ampliar l'avantatge.

Un llançament de falta amb rosca de Xavi, que ha aturat Roberto, ha estat l'ocasió més clara a l'inici de la segona part pel conjunt blaugrana. Al 62 ha arribat el gol de Messi -el número 400 de la seva carrera- després d'una connexió entre Xavi i Alves que ha finalitzar l'argentí amb una rematada de cap. Neymar ha firmat un hat-trick culminant una connexió ràpida entre Xavi i Messi al minut 65. Desactivat el Granada, el Barça s'ha dedicat a tocar i tocar la pilota. Quinze minuts més tard, Messi ha robat l'esfèrica a Murillo per anotar el sisè i últim del partit. El conjunt blaugrana, a més, ha continuat mantenint la porteria a zero.