Futbol

L'Espanyol vol aprofitar l'oportunitat d'encadenar el segon triomf seguit en la visita al Còrdova, el cuer

El R. C. D. Espanyol ha viatjat a Còrdova amb la confiança renovada després de firmar, dijous, la primera victòria del curs davant del Getafe i amb l'esperança d'afefgir-hi la segona davant el cuer de Primera. Els tres punts suposarien un gran impuls en la classificació.

Actualitzat

El R. C. D. Espanyol ha viatjat a Còrdova amb la confiança renovada després de signar, dijous passat, la primera victòria del curs davant del Getafe i amb l'esperança d'afefgir-hi la segona davant del cuer de Primera. Els tres punts suposarien un gran impuls en la classificació.

Fins ara, l'equip de Sergio González està exhibint un bon rendiment, tot i la irregularitat en els resultats. Destaca especialment el paper dels davanters Sergio García i Stuani, amb tres dianes cadascun en aquest inici de competició. Ells van fer els dos gols que van permetre la victòria en l'últim partit.

El preparador blanc-i-blau no podrà comptar amb l'extrem Paco Montañés, amb una distensió de primer grau en l'abductor de la cama dreta. Finalment, tampoc ha entrat a la llista el lateral esquerre Víctor Álvarez, amb problemes en els isquiotibials des del partit contra el Getafe. També cau de la convocatòria el central Raúl Rodríguez, aquest per decisió tècnica.

A nivell d'altes, entren l'extrem Manu Lanzarote, que per primera vegada en aquesta temporada forma part dels escollits per Sergio, i el lateral dret Anaitz Arbilla, un dels fitxatges d'aquesta campanya.

En principi, l'entrenador mantindrà pràcticament el mateix bloc, i el sistema 4-4-2, que va presentar en l'últim partit al Power8 Stadium. La presència de Caicedo a l'onze inicial és una dels grans dubtes, ja que encara que està disponible, arrossega molèsties per una fasciïtis plantar i no està al màxim.

El Còrdova afrontarà el partit amb la idea d'aconseguir la primera victòria, la qual cosa li podria permetre sortir de l'últim lloc de la taula i igualar-se a punts amb el mateix Espanyol. Els andalusos són l'únic equip de la categoria que encara no ha guanyat. Només han marcat tres gols en cinc partits, dos d'ells de Fede Cartabia, qui, a més, va ser l'autor de l'assistència de l'altre gol cordovès. L'argentí serà la gran novetat de l'equip titular del Txapi Ferrer, atès que no va poder jugar a Mestalla dijous (3-0) en estar cedit pel València i existir una clàusula que complicava la seva alineació.

Aquest és el tercer partit que els cordovesos juguen a l'Arcàngel després d'haver saldat el primer amb un empat davant el Celta (1-1) i el segon amb una davant del Sevilla (1-3).

Per buscar aquesta primera victòria en el retrobament amb la màxima categoria 42 campanyes després, Ferrer confia a recuperar el migcampista José María López Silva, que s'ha perdut els dos últims partits per lesió.

L'últim precedent entre el Còrdova i l'Espanyol va ser el 1971. Llavors els amfitrions van signar una clara victòria per un 3-1.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut