Àlex Márquez es vol consolidar com a líder de Moto3 al Gran Premi d'Austràlia (Foto: EFE)
Futbol

Àlex Márquez pren el lideratge del Mundial de Moto3 en quedar segon al Gran Premi de l'Aragó

El circuit de Motorland ha vist un canvi de líder en la categoria de Moto3 del Mundial de motociclisme. Àlex Márquez ha passat al capdavant de la classificació després d'haver quedat segon (Fenati ha guanyat la cursa) i, sobretot, beneficiant-se del fet que Miller no ha puntuat. Tots dos pilots lideraven la cursa, quan l'australià ha anat per terra després de tancar-se massa sobre el català, que tenia la posició guanyada en un revolt.

Actualitzat

El circuit de Motorland ha vist un canvi de líder en la categoria de Moto3 del Mundial de motociclisme. Àlex Márquez ha passat al capdavant de la classificació després d'haver quedat segon i, sobretot, beneficiant-se del fet que Jack Miller no ha puntuat. Tots dos pilots lideraven la cursa, quan l'australià ha anat per terra en tancar-se massa sobre el català, que tenia la posició guanyada en un revolt.

Miller ha hagut d'anar al "box" a reparar els desperfectes de la caiguda i ha perdut tota les opcions de puntuar. Després d'aquest Gran Premi, Márquez el supera per 11 punts.

La prova, qua ha acabat guanyant Romano Fenati, ha tingut molta dificultat a causa de l'asfalt moll, que ha provocat moltes relliscades i sortides de pista. Un dels perjudicats ha estat Juanfran Guevara, que havia fet un cap de setmana fantàstic, amb el rècord del circuit aconseguit durant els entrenaments.

La bona sortida de Danny Kent des de la "pole" no ha impedit que Miller, Márquez, Àlex Rins i Fenati passessin a lluitar entre ells al capdavant a partir de la tercera volta. Després que l'australià ha quedat fora de combat a mitja cursa, Rins també ha comès una errada que l'ha endarrerit (finalment ha estat quart) i tot s'ha reduït a un duel entre l'italià i català, que es passaven mútuament a cada volta.

Kent ha sortit beneficiat dels errors dels altres i ha acabat enganxat a la parella capdavantera per guanyar-se el tercer graó del podi. Isaac Viñales ha tingut un dia complicat i només ha pogut ser dotzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut