Neymar da Silva acompanyant el seu fill a una roda de premsa al Brasil (Foto: Reuters)
Neymar da Silva acompanyant el seu fill a una roda de premsa al Brasil (Foto: Reuters)
Barça

El pare de Neymar haurà d'explicar aquest dimecres al jutge Pablo Ruz el contracte del seu fill amb el Barça

El pare de Neymar haurà de comparèixer aquest dimecres davant el jutge Pablo Ruz per declarar sobre el contracte que va firmar amb el seu fill pel fitxatge del davanter pel F. C. Barcelona l'any 2013, en el marc de la investigació d'un presumpte delicte d'apropiació indeguda de l'expresident del club Sandro Rosell i d'un delicte fiscal d'aquesta entitat xifrat en 9,1 milions d'euros.

Actualitzat

El pare de Neymar, Neymar da Silva, haurà de comparèixer aquest dimecres davant el jutge Pablo Ruz per declarar sobre el contracte que va firmar juntament amb el seu fill pel fitxatge del davanter pel F. C. Barcelona l'any 2013, en el marc de la investigació d'un presumpte delicte d'apropiació indeguda de l'expresident del club Sandro Rosell i d'un delicte fiscal d'aquesta entitat xifrat en 9,1 milions d'euros.

El mateix dimecres també haurà de passar per l'Audiència Nacional per ser interrogat sobre aquest mateix tema el director financer del Barça, Nèstor Lamela. Divendres passat el jutge va rebutjar imputar a l'actual president del club, Jordi Bartomeu i el vicepresident econòmic Javier Faus.

Un informe de l'Agència Tributària confirmava que el F. C.. Barcelona havia defraudat a Hisenda un mínim de 9,1 milions d'euros, quantitat que podria pujar fins als 11,7 si es confirma una possible defraudació de 2,6 milions més per l'exercici del 2014. Després de ser imputat el club blaugrana va pagar 13,5 milions per regularitzar la seva situació amb Hisenda.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut