Maverick Viñales s'ha quedat sol. (Foto: EFE)
Motociclisme

Maverick Viñales guanya el G. P. de l'Aragó en Moto2 i Rabat es distancia de Kallio

En el primer any a la categoria intermèdia del Mundial de motos, Maverick Viñales ja pot presumir d'haver guanyat dues curses. Després del Circuit de les Amèriques al principi de la temporada, aquest dissabte ho ha tornat a fer al Gran Premi de l'Aragó amb una cursa molt ben gestionada. Rabat ha estat segon i ja li treu 33 punts a Kallio, que ha quedat setè.

Actualitzat

En el primer any a la categoria intermèdia del Mundial de motos, Maverick Viñales ja pot presumir d'haver guanyat dues curses. Després del Circuit de les Amèriques al principi de la temporada, aquest dissabte ho ha tornat a fer al Gran Premi de l'Aragó amb una cursa molt ben gestionada. El pilot de Roses ha sabut aprofitar que el primer i el segon del Mundial, Tito Rabat i Mika Kallio, s'han perjudicat en diversos atacs pel lideratge de la prova i ell mateix ha passat a discutir-los la posició precerent fins que l'ha assolida.

Els dos Marc VDS han caigut als llocs quart i cinquè, mentre que Maverick ha posat la directa i ha començat a distanciar-se en solitari. Rabat no ha trigat a remuntar fins a la segona posició, però Kallio ha tornat a equivocar-se en una frenada i ha acabat setè.

El tercer lloc del podi ha estat per a Johann Zarko després d'una lluita apassionant amb Thomas Luthi. Jordi Torres ha estat vuitè, Lluís Salom, tretzè, i Ricard Cardús, catorzè.

De cara a la classificació del campionat, el gran beneficiat ha tornat a ser Tito Rabat, que ja acumula 33 punts d'avantatge sobre Kallio.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut