Segona Divisió

El Girona treu un punt important de la seva visita al camp del Numància (2-2)

El Girona ha sumat un punt valuós a Los Parajitos (2-2). El conjunt de Pablo Machín ha encaixat el primer al minut 20 però ha reaccionat a l'inici de la segona a través de Mata. Brian Rodríguez ha tornat a posar l'avantatge pel conjunt local però Jandro, en temps afegit, ha aparegut per rescatar un empat pels blanc-i-vermells.

El Numància ha sortit més enxufat a Los Pajaritos. Tres ocasions en quinze minuts per cap dels blanc-i-vermells n'era un clar exemple. El domini local i la pressió del conjunt d'Anquela han provocat que el Girona generés pèrdues de pilota. En una d'aquestes, de Pere Pons, Becerra ha salvat els mobles a l'equip. En la segona, però, ha arribat el gol del Numància. Mata ha enviat erròniament una pilota enrera i Palanca ho ha aprofitat. El jugador del Numància, amb una pared amb Enrich, i amb la passivitat de la defensa gironina ha finalitzat tot sol davant Becerra. Els homes de Machín han fet una petita revifalla. Felipe i Cifuentes han protagonitzat una contra que ha esdevingut la primera acció de perill real dels gironins. Cifuentes, però, ha rematat massa tou. Brian Rodríguez ha pogut ampliar l'avantatge al marcador en desaprofitar, juntament amb l'encert de Becerra, una ocasió d'or.

Quatre minuts de l'inici de la segona han passat quan el Girona ha anotat la igualada. Mata ha aprofitat el refús del porter després d'una rematada de cap de Ramalho per anotar el primer gol blanc-i-vermell. Tres minuts abans del final, Brian Rodríguez ha aprofitat una centrada d'Enrich i amb un control i l'ajuda de Lejeune ha anotat el segon. Amb Jandro dins el camp, i en temps afegit, el Girona ha aconseguit l'empat. El de Mieres ha donat un punt als gironins amb una rematada de cap.