Futbol

La mala defensa de les jugades d'estratègia fa perdre 2 punts el Barça B al camp del Mallorca

El F. C. Barcelona B ha empatat a 3 al camp del Mallorca, el cuer de la Segona Divisió amb 2 punts i únic equip de la categoria que encara no ha guanyat cap partit després de 6 jornades disputades. Els d'Eusebio Sacristan han encaixat tots els gols en jugades d'estratègia a pilota aturada.

Actualitzat

El F. C. Barcelona B ha empatat a 3 al camp del Mallorca, el cuer de la Segona Divisió amb 2 punts i l'únic equip de la categoria que encara no ha guanyat cap partit després de 6 jornades disputades. Els d'Eusebio Sacristán han encaixat tots els gols en jugades d'estratègia a pilota aturada.

El Mallorca ha obert el marcador en el minut 5, en la sortida d'un córner. L'autor de gol ha estat Kasim, provinent de l'equip filial i debutant a la categoria. Ni la pluja ni l'estat de la gespa afavorien el bon joc, però com a mínim els locals atacaven amb més insistència. Això, però, no ha evitat que a la graderia els aficionats demanessin la dimissió de la directiva d'un equip immers en una greu crisi interna.

El F. C.Barcelona B, mentre el seu rival estava amb un home menys de forma puntual per la lesió d'un jugador, ha empatat en el minut 32 en una jugada de Joan Roman que ha culminat Dongou. Dos minuts més tard Juan Cámara ha aprofitat una greu errada del defensa Truyols per marcar el segon gol dels d'Eusebio. Els blaugrana no han pogut marxar al vestidor per davant en el marcador. Joao Víctor ha fet el gol de l'empat dels illencs en el minut 43, novament en un córner.

Quan només s'havien jugat 2 minuts de la segona meitat el Barça B s'ha tornat a avançar en el marcador, gràcies a una falta que ha xutat magistralment Grimaldo. El Mallorca ha tingut l'ocasió de tornar a empatar en el minut 61, amb un xut al pal de Truyols. L'igualada ha arribat en el minut 73, novament en una jugada d'estratègia (aquesta vegada una falta) que ha culminat Kasim. En el temps afegit el porter Ortolà, amb el seu equip amb 10 jugadors per l'expulsió de Costa, ha evitat la derrota blaugrana en una nova acció a pilota aturada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut