Espanyol

L'Espanyol torna de Còrdova amb un punt després d'un partit amb molt poc futbol (0-0)

Còrdova i Espanyol han empatat a 0 en un partit en què s'ha vist molt poc espectacle. El Còrdova, cuer de la Primera Divisió amb 3 punts i cap victòria després de 6 jornades, s'ha mostrat més interessat a aconseguir el triomf davant un equip blanc-i-blau que s'ha defensat amb correcció però que ha estat força absent en l'aspecte ofensiu. L'Espanyol és ara dotzè amb 6 punts.

El Còrdova, més necessitat dels punts que l'Espanyol, ha començat buscant el gol amb més interès però sense gaire encert. S'ha acostat a l'àrea visitant, però no ha trobat la porteria de Casilla. La seva millor ocasió ha estat un xut llunyà d'Ekeng en el minut 15 que ha sortit alt. L'Espanyol ha buscat el seu gol en les jugades a pilota aturada. La seva primera aproximació de cert perill, en el minut 21, ha arribat en una falta rematada per Colotto. En el minut 32 un xut de falta directa de Cañas ha anat a les mans de Juan Carlos. Sense ocasions clares per part de cap equip, al descans el resultat era d'empat a 0.

En el començament de la segona meitat els andalusos han tancat l'Espanyol dins la seva àrea. Al llarg d'aquests minuts de pressió el Còrdova ha tingut les seves oportunitats, com un xut de Ghilas dins l'àrea en el minut 60 i un xut de falta llunyà de Fede en el 69 que ha rebutjat Casilla. En el minut 75 Pantic ha marcat rematant una falta servida per Fede, però l'àrbitre ha anul·lat el gol de forma correcta per fora de joc. En el minut 85 l'Espanyol ha tingut la seva única ocasió del segon període, un xut de Colotto aturat per Juan Carlos.