Douglas, jugador del Barça, en acció
Douglas haurà d'estar en repòs
Futbol

Montoya entra a la llista d'expedicionaris a París, per la baixa de Douglas

Canvi d'última hora a la llista d'expedicionaris del Barça a París per enfrontar-se al París Saint-Germain aquest dimarts, en partit de la Lliga de Campions (20.45, per TV3). Martín Montoya hi anirà finalment, en el lloc de Douglas, que té una forta contusió al peu esquerre.

Actualitzat

Canvi d'última hora en la llista d'expedicionaris del Barça a París per enfrontar-se al París Saint-Germain, aquest dimarts, en partit de la Lliga de Campions (20.45 h., TV3). Martín Montoya viatja finalment en el lloc de Douglas, que té una forta contusió al peu esquerre.

 

El lateral brasiler, que es va perdre l'últim partit per un procés febril, va rebre un fort cop a l'últim entrenament. Com que aquest dilluns persistia el dolor, el Barça ha decidit descartar-lo, per precaució.

 

Així, doncs, la llista queda formada pels jugadors següents: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Montoya, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut