Sergío García es va lesionar al canell en el partit del Nuevo Arcángel de Còrdova. (Foto: EFE)
Sergío García es va lesionar al canell en el partit del Nuevo Arcángel de Còrdova. (Foto: EFE)
Futbol

Sergio García pateix dues fractures al canell però podrà continuar entrenant i jugant

Sergio García pateix dues fractures en els ossos del carp del canell dret, un diagnòstic que s'ha fet aquest dilluns després d'una sèrie de proves mèdiques a què ha estat sotmès. El cos mèdic blanc-i-blau optarà per un tractament conservador. El jugador portarà un guix durant uns dies i després un embenat específic per immobilitzar la zona durant vuit setmanes. Tot i això, podrà seguir entrenant i jugant.

Actualitzat

Sergio García pateix dues fractures en els ossos del carp del canell dret, un diagnòstic que s'ha fet aquest dilluns després d'una sèrie de proves mèdiques, raigs X i una ressonancia magnètica, a què ha estat sotmès.

El cos mèdic blanc-i-blau optarà per un tractament conservador. El jugador portarà un guix durant uns dies fins que li baixi la inflamació  i al final de setmana es farà una nova avaluació. En tot cas, Sergio Garcia necessitarà un embenat específic per immobilitzar la zona durant vuit setmanes. Tot i això, podrà seguir entrenant i jugant.

El davanter blanc-i-blau, que va caure fora del camp durant el matx contra el Còrdova en la pugna per la pilota amb un contrari, va haver de ser assistit a la banda però va jugar els últims minuts del partit amb un embenat protector al canell.

 

Anar al contingut