Verstappen, acostumat a guanyar des de ben jovenet. (Foto: www.verstappen.nl)
Fórmula 1

Max Verstappen debutarà a la F1 al Gran Premi del Japó amb 17 anys

Max Verstappen celebrarà el seu 17è aniversari pilotant per primera vegada un Fórmula 1 en una competició oficial. Serà en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó d'aquest cap de setmana, segons ha confirmat el seu equip, Toro Rosso.

Actualitzat

Max Verstappen celebrarà el seu 17è aniversari pilotant per primera vegada un Fórmula 1. Serà en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó d'aquest cap de setmana, segons ha confirmat el seu equip, Toro Rosso.

El pilot holandès, que serà un dels dos pilots titulars de l'escuderia en el Mundial de l'any que ve, estava pendent que la FIA li concedís la superllicència per poder estrenar-se a la Fórmula 1, i convertir-se així en el pilot més jove a fer-ho.

"Serà una bona preparació per a l'any que ve i com un somni fet realitat. Per mi serà una experiència molt valuosa, poder pujar al cotxe, treballar amb l'equip..., agafaré molta experiència. He treballat molt amb el simulador, però no és exactament el mateix".

Max Verstappen, que aquest dimarts farà 17 anys, es convertirà d'aquesta manera en el pilot més jove a córrer en la Fórmula 1, registre que encara correspon al català Jaume Alguersuari, que es va estrenar amb 19 anys.  

Anar al contingut