Marc Márquez, de 21 anys, té el segon Mundial de MotoGP consecutiu a tocar (Foto: Reuters)
Motociclisme

Marc Márquez pot proclamar-se matemàticament campió del món a la pròxima cursa, al Gran Premi del Japó

Tot i la mala experiència del Gran Premi de l'Aragó, Marc Márquez tindrà en la pròxima cursa la primera oportunitat de revalidar matemàticament el títol de campió del món de MotoGP. En el Gran Premi del Japó, el 12 d'octubre, el cerverí haurà de quedar davant de Dani Pedrosa i Valentino Rossi.

Actualitzat

Tot i la mala experiència del Gran Premi de l'Aragó, Marc Márquez tindrà en la pròxima cursa la primera oportunitat de revalidar matemàticament el títol de campió del món de MotoGP. En el Gran Premi del Japó, el 12 d'octubre, el cerverí en tindrà prou amb quedar davant de Dani Pedrosa i Valentino Rossi, els dos únics pilots que encara el poden encalçar.

I si no se'n surt a Motegi, a Marc Márquez encara li quedaran tres oportunitats més. Tot i haver sumat només 4 punts en les 2 últimes curses, l'avantatge de Márquez és tan gran que encara té tots els trumfos a la mà.

Darrere d'ell, la batalla pel subcampionat està totalment oberta, i més després del primer triomf de la temporada de Jorge Lorenzo en una accidentada cursa al circuit de Motorland d'Alcanyís.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut