Éric Abidal, en una imatge d'arxiu.
futbol

Abidal: "El Barça decidirà si torno, però és el meu equip i Barcelona és casa meva"

Éric Abidal, entrevistat a Onda Cero, va parlar llargament sobre la seva malaltia, la seva relació amb el Barça i el seu moment actual. Va admetre que té una oferta per tornar al Barça com a ambaixador del club, "però és de l'anterior president; no sé si encara val". I va admetre que de tant en tant torna a veure el reportatge sobre la seva recuperació que li va fer TV3. "Em dóna força", diu.

Actualitzat

Éric Abidal, entrevistat a Onda Cero, va parlar llargament sobre la seva malaltia, la seva relació amb el Barça i el seu moment actual. Va admetre que té una oferta per tornar al Barça com a ambaixador del club "però és de l'anterior president; no sé si encara val". I va admetre que de tant en tant torna a veure els reportatges sobre la seva recuperació com el que li va fer TV3. "Em dóna força", diu.

 

Abidal, ara a l'Olympiacos, va ser entrevistat al programa "Al Primer Toque" i va admetre que té sobre la taula l'opció de tornar a representar el Barça un cop s'hagi retirat del futbol. "Tinc una oferta, però és de l'anterior president. No sé si val encara. N'hauré de parlar. Però bé, el Barça és el meu club i Barcelona és casa meva", ha dit.

 

L'exjugador del Barça va tenir bons records per a excompanys, sobretot per a Messi, per a Xavi i per a Tito Vilanova, de qui va dir que "venia a casa a parlar de futbol i de la malaltia. Era molt bona persona. Al Barça som una família, ja ho vam veure en el comiat a Puyol", va dir.

 

Sobre la malaltia, Abidal va dir que "vaig lluitar al màxim per la meva família i el futbol. Vaig passar dies molt durs a l'hospital. Tots en el meu lloc haurien fet el mateix" -va comentar-. "Ara visc cada moment com si fos un regal i m'alegro d'haver pogut ser un exemple per a altres malalts". El lateral lionès admet que "a vegades miro els reportatges de la meva recuperació a la muntanya amb l'Emili Ricart. M'ajuda a ser positiu".  

Anar al contingut