Barça

Messi avala el fitxatge de Luis Suárez i es mostra il·lusionat de poder arribar lluny a la Champions

Leo Messi ha elogiat el fitxatge de Luis Suárez i ha assegurat que l'arribada de l'uruguaià reforçarà encara més la davantera del Barça. En una entrevista amb un dels seus patrocinadors, el crac argentí s'ha mostrat il·lusionat amb la nova temporada i espera poder arribar lluny a la Lliga de Campions.

Actualitzat

Leo Messi ha elogiat el fitxatge de Luis Suárez i ha assegurat que l'arribada de l'uruguaià reforçarà encara més la davantera del Barça. En una entrevista a un dels seus patrocinadors, el crac argentí s'ha mostrat il·lusionat amb la nova temporada i espera poder arribar lluny a la Lliga de Campions.

"Estem molt il·lusionats aquesta temporada, amb moltes ganes. Ja teníem a la plantilla molt bons jugadors i, ara, amb l'arribada de Luis Suárez es reforça encara més la nostra davantera. A veure si aconseguim el nostre objectiu (la Champions). Sabem que la Champions és complicada, que hi haurà moments molt difícils, però podem arribar lluny", ha assegurat.

Messi també ha explicat que la Lliga de Campions és la competició més especial perquè "hi ha els millors d'Europa, els equips més grans del món i per això és tan important".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut