Els millors patinadors artístics del món, a Reus.
Patinatge

Tot preparat perquè Reus aculli el mundial de patinatge artístic fins a l'onze d'octubre

La ciutat de Reus ja està a punt per acollir fins a l'11 d'octubre el Campionat Mundial de patinatge artístic, en què participaran més de 1.100 esportistes de 32 països. Després dels entrenaments lliures d'aquest dimarts, les competicions no començaran fins aquest dimecres, amb el campionat de categoria júnior, al Pavelló Olímpic.

Actualitzat

La ciutat de Reus ja està a punt per acollir fins a l'11 d'octubre el Campionat Mundial de patinatge artístic, en què participaran més de 1.100 esportistes de 32 països.

Si bé va ser dissabte passat el primer dia oficial del torneig, les últimes delegacions no van arribar fins dilluns i, després dels entrenaments lliures d'aquest dimarts, les competicions no començaran fins aquest dimecres, amb el campionat de categoria júnior, al Pavelló Olímpic.

La cita comença ja batent rècords, ja que mai s'havia aconseguit la participació de tants països, ni mai un país africà, en aquest cas Sud-àfrica, havia arribat a la fase final d'un campionat mundial.

Fonts de l'organització han explicat a Efe que el Mundial ha despertat interès a la zona, ja que només queden entrades per als primers dies de la competició i ja se superen les 8.000 reserves hoteleres a Reus, Tarragona i Salou.
 

Anar al contingut