Jordi Vinyals és l'entrenador del Barça juvenil.
Futbol

El Barça arrenca un agònic empat al camp del PSG en la segona jornada de la Champions juvenil (2-2)

El Barça ha arrencat un empat agònic al camp del París Saint-Germain en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League juvenil. L'equip de Jordi Vinyals, actual defensor del títol i que va debutar amb una victòria contra l'Apoel al Miniestadi, ha aconseguit igualar un 2-0 advers gràcies a un gol de penal de Moha en el minut 97.

El Barça ha arrencat un empat agònic al camp del París Saint-Germain en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League juvenil. L'equip de Jordi Vinyals, actual defensor del títol i que va debutar amb una victòria contra l'Apoel al Miniestadi (3-0), ha aconseguit igualar un 2-0 advers gràcies a un gol de penal de Moha en el minut 97.

El conjunt blaugrana s'ha vist superat pel PSG en els primers compassos de partit i Meité ha inaugurat el marcador en el minut 18. Al descans s'ha arribat amb aquest marcador i en la represa, els francesos han fet el segon en el minut 59 per mitjà d'Augustine. Enguene, en el 66, ha retallat distàncies i, quan tot semblava perdut, Moha, en l'últim dels set minuts de temps afegit, ha transformat una pena màxima per establir la igualada definitiva.