Michael Phelps va ser detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol.
Michael Phelps va ser detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol.
Natació

Michael Phelps, detingut per conduir en estat d'embriaguesa i a 135 km/h en una zona limitada a 70

Michael Phelps va ser arrestat la nit de dilluns a dimarts per conduir en estat d'embriaguesa, segons ha confirmat la policia de l'estat de Maryland. El nedador de Baltimore va ser detingut per la policia mentre conduïa el seu Range Rover a 135 quilòmetres per hora en una zona limitada a 70 i amb una taxa d'alcoholèmia per sobre del doble del límit legal.

Actualitzat

Michael Phelps va ser arrestat la nit de dilluns a dimarts a l'estat de Maryland, als Estats Units, per conduir en estat d'embriaguesa. El nedador de Baltimore, l'esportista amb més medalles olímpiques de la història, va ser detingut per la policia mentre conduïa el seu Range Rover a 135 quilòmetres per hora en una zona limitada a 70 i després de passar el pertinent control d'alcoholèmia va donar una taxa per sobre el doble del límit legal.

Phelps ja va ser arrestat prèviament el 2004, quan tenia 19 anys, per les mateixes raons. Posteriorment, va ser condemnat a 18 mesos de llibertat condicional després d'haver arribat a un acord amb el fiscal.

Anar al contingut