El pare de Neymar, en arribar a l'Audiència Nacional.
El pare de Neymar, en arribar a l'Audiència Nacional.
Futbol

El pare de Neymar assegura que el Reial Madrid va oferir 150 milions d'euros pel fitxatge del seu fill

El pare de Neymar ha passat a declarar per la seu de l'Audiència Nacional en relació amb la investigació oberta sobre el fitxatge del seu fill pel Barça. Neymar da Silva Santos ha comparegut en qualitat de testimoni i ha defensat la validesa d'aquells contractes, i també ha explicat que el Reial Madrid va oferir 150 milions d'euros pel fitxatge del seu fill però que va estimar-se més l'oferta del Barça, inferior econòmicament.

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha interrogat aquest dimecres com a testimoni el pare de Neymar, Neymar da Silva Santos. El jutge investiga un delicte d'apropiació indeguda que se li imputa a l'expresident del Barça, Sandro Rosell, i un delicte fiscal del club de 9 milions d'euros.

La declaració del pare de Neymar estava vinculada als diferents contractes milionaris que va firmar amb el Barça a canvi d'uns determinats serveis, com, per exemple, l'"scouting" de jugadors brasilers i la recerca de patrocinadors del Brasil per al club blaugrana. El pare de Neymar ha defensat la validesa d'aquells contractes i també ha explicat que el Reial Madrid va oferir 150 milions d'euros pel fitxatge del seu fill però que va estimar-se més l'oferta del Barça, inferior econòmicament.

Aquest dimecres també ha comparegut l'exdirector financer del Barça Néstor Amela.

Anar al contingut