Marcel Granollers ha guanyat el primer set, però no ha pogut rematar la feina. (Foto: EFE)
Tenis

Marcel Granollers cau en la segona ronda del torneig de Tòquio i Tommy Robredo segueix el mateix camí a Pequín

Marcel Granollers s'ha acomiadat del torneig de Tòquio en perdre en segona ronda a mans del nord-americà Steve Johnson, que l'ha derrotat en tres sets: per 4-6, 6-3 i 6-4. El mateix camí ha seguit l'olotí Tommy Robredo a Pequín, on també ha quedat eliminat en segona ronda i també davant d'un tenista nord-americà, John Isner, que s'ha imposat per 3-6, 7-5 i 7-6.

Actualitzat

Marcel Granollers s'ha acomiadat del torneig de Tòquio. El català ha caigut en segona ronda en mans del nord-americà Steve Johnson, que l'ha derrotat en tres sets: per 4-6, 6-3 i 6-4.

Granollers, que en la ronda anterior havia superat David Ferrer, no ha sabut aprofitar el seu avantatge en el set inicial i ha vist com Johnson li capgirava el marcador. El poderós servei del nord-americà ha estat decisiu per acabar decantant el duel a favor seu. 

Robredo, eliminat a Pequín

El mateix camí ha seguit l'olotí Tommy Robredo a Pequín, on també ha quedat eliminat en segona ronda i també davant d'un tenista nord-americà, John Isner, que s'ha imposat per 3-6, 7-5 i 7-6.

Anar al contingut