Toni Kroos i Pepe, en l'últim entrenament del Reial Madrid a Bulgària (Foto: EFE)
Futbol

Reial Madrid i Atlètic afronten la segona jornada de la Champions en situació ben diferent

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid afronten la segona jornada de la Lliga de Campions en situacions ben diferents. L'equip blanc, que va golejar el Basilea (5-1) en l'estrena, busca un triomf en teoria fàcil davant del novell Ludogorets, de Bulgària. Els de Diego Simeone, per la seva banda, estan gairebé obligats a guanyar la Juventus després de l'ensopegada a casa de l'Olympiacos.

Actualitzat

Reial Madrid i Atlètic de Madrid afronten la segona jornada de la Lliga de Campions en situacions ben diferents. L'equip blanc, que va golejar el Basilea (5-1) en l'estrena, busca un triomf en teoria fàcil davant el novell Ludogorets búlgar. Els de Diego Simeone, de la seva banda, estan gairebé obligats a guanyar la Juventus després de la seva ensopegada a casa de l'Olympiacos.

La gran novetat del Reial Madrid és la presència a l'expedició de Pepe, que podria reaparèixer a l'eix de la defensa davant el Ludogorets. Al marge del portuguès, Carlo Ancelotti es planteja fer alguns canvis per evitar el cansament d'algun dels seus jugadors claus.

L'Atlètic de Madrid, de la seva banda, rep la sòlida Juventus amb la obligació de guanyar-la si no vol veure's despenjat en la lluita pels vuitens de final. Fins a l'últim moment, l'equip madrileny no sabrà si pot comptar amb el seu capità, Gabi.  

 

Anar al contingut