Sergío García es va lesionar al canell en el partit del Nuevo Arcángel de Còrdova. (Foto: EFE)
Sergío García es va lesionar al canell en el partit del Nuevo Arcángel de Còrdova. (Foto: EFE)
Espanyol

Sergio García s'exercita al marge del grup i és dubte de cara al pròxim partit de Lliga contra la Reial Societat

L'Espanyol ha tornat aquest dimecres al matí als entrenaments, després de dos dies de festa. Sergio García ha estat l'absència destacada, ja que després de la lesió al canell s'ha quedat exercitant-se al gimnàs. Javi López tampoc no s'ha entrenat amb els seus companys perquè ha estat pare.

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimecres al matí als entrenaments, després de dos dies de festa. Sergio García ha estat l'absència destacada, ja que després de la lesió al canell s'ha quedat exercitant-se al gimnàs. Javi López tampoc no s'ha entrenat amb el seus companys perquè ha estat pare.

El davanter del Bon Pastor va patir en l'últim partit contra el Còrdova dues fractures al carp del canell dret. Per ara, el capità blanc-i-blau treballa amb un embenat especial i, a final de setmana, els metges comprovaran si la inflamació ha baixat prou i si està en condicions de jugar, ja que no podria portar protecció rígida. De moment, es manté el dubte sobre la seva presència en el pròxim partit de Lliga contra la Reial Societat.

D'altra banda, el lateral dret Javi López s'ha absentat de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva a causa de la seva recent paternitat, amb permís del club. L'equip tornarà a entrenar-se dijous a les 10.30 a les instal·lacions de Sant Adrià, en una sessió a porta tancada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut