Bàsquet

El Barça es desfà amb facilitat de la Bruixa d'Or i jugarà la final contra el MoraBanc Andorra (82-66)

El Barça s'ha imposat amb comoditat a la Bruixa d'Or (82-66) i jugarà aquest dijous la final de la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra, que havia derrotat prèviament el FIATC Joventut (70-81). El partit es jugarà a les 21.00 h i el transmetrà en directe Esport3.

Actualitzat

El Barça ha derrotat amb comoditat a la Bruixa d'Or (82-66) i jugarà aquest dijous la final de la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra, que havia derrotat prèviament el FIATC Joventut (70-81).

Tot i que en el primer quart les rotacions han jugat una mala passada al Barça de Pascual (20-21 al final dels primers 10 minuts), la lògica s'ha imposat en el segon amb les bones actuacions de Tomic, Oleson i Lampe, que han decantat la balança.

A destacar a les files de la Bruixa el debut de Roger Grimau, que ha acabat amb 10 punts al sarró. Al descans s'ha arribat amb un clar 48-34 per als blaugrana

Els dos últims quarts han servit per al lluiment d'homes com Hezonja, 15 punts, i Doellman, que ha estat el màxim anotador amb 18. Per part del conjunt manresà, també han deixat bones sensacions Ogilvy i Haritopoulos, cacascun amb 10 punts.  

FIATC Joventut, 70 -MoraBanc Andorra, 81

El MoraBanc Andorra s'ha desfet sense problemes d'un FIATC Joventut decebedor i jugarà la final de la Lliga Catalana.

Sorpresa des de ben aviat

Tret del 5-0 inicial favorable als verd-i-negres, el MoraBanc Andorra ha sorprès la Penya des del primer quart. Amb l'actuació destacada del mexicà Román Martínez, amb tres triples anotats, ha aconseguit liderar el marcador fins al descans, en què ha obert l'escletxa més important (11 punts, 28-39).

El base del conjunt badaloní Demond Mallet ha decebut, ja que no ha fet cap punt i sort n'ha tingut el seu equip de Llovet i Savané, autors de set punts cadascun.

El MoraBanc marxa

A la represa, les diferències han augmentat ràpidament per a l'equip del Principat gràcies sobretot als triples de Green. El 51-68 ha estat el forat més gran obert pel MoraBanc al llarg del matx. Sutton, màxim anotador de la Penya, amb 17 punts, ha estat l'únic que plantava cara.

En l'últim quart, la Penya ha respirat amb els triples de Sutton i Barrera, que han abaixat el desavantatge fins als nou punts. Però el MoraBanc mai ha perdut el nord i amb Trias i Román al capdavant, 13 punts per a cadascun, ha acabat aconseguint el bitllet per la final d'aquest dijous.

 

 

Anar al contingut