Dani Alves acaba contracte el 30 de juny del 2015 (F. C. Barcelona)
Dani Alves acaba contracte el 30 de juny del 2015 (F. C. Barcelona)

Dani Alves confessa a "O Globo" que l'any que ve jugarà a Anglaterra, tot i que el seu entorn ho desmenteix

Dani Alves ha confessat en una entrevista al diari brasiler "O Globo" que aquesta serà la seva última temporada al Barça i que l'any que ve marxarà a la Premier League. Després de fer-se pública l'entrevista, TV3 s'ha posat en contacte amb l'entorn del jugador, que s'ha afanyat a desmentir aquestes declaracions.

Actualitzat

Dani Alves ha confessat en una entrevista al diari brasiler "O Globo" que aquesta serà la seva última temporada al Barça i que l'any que ve marxarà a la Premier League. "L'any que ve me'n vaig a Anglaterra. Vull jugar al bressol del futbol. Aquesta serà la meva última temporada al Barça", ha declarat.

Després de fer-se pública l'entrevista, TV3 s'ha posat en contacte amb l'entorn del jugador, que s'ha afanyat a desmentir aquestes declaracions, però no ha negat la preferència del brasiler per poder jugar algun dia al futbol anglès.

Alves, el lateral dret titular de Luis Enrique en aquest inici de temporada tot i la competència de Martín Montoya i Douglas en la seva mateixa posició, ja va estar a punt de deixar el club blaugrana aquest mateix estiu però finalment es va quedar. El lateral brasiler acaba contracte el 30 de juny del 2015 i el seu futur sembla cada vegada més lluny del Camp Nou.

A més de revelar les seves intencions de futur, el diari brasiler informa que el jugador acaba d'estrenar-se com a empresari del sector de la restauració, creant una empresa de càtering de menjar brasiler al costat del xef brasiler Joao Alcantara i el català Alejandro Puñet.

Anar al contingut