El Calderón ha esclatat d'alegria amb el gol d'Arda Turan. (Foto: EFE)
Lliga de Campions

L'Atlètic Madrid sua la cansalada davant la Juve, però s'endú la victòria amb un gol d'Arda (1-0)

L'Atlètic de Madrid ha guanyat la Juve amb un gol d'Arda Turan a un quart d'hora del final (1-0) en un matx dur entre dos equips que comparteixen "libretto" futbolístic. El conjunt de Simeone s'apunta els tres primers punts a la Lliga de Campions després de l'ensopegada patida al camp de l'Olympiacos a la jornada inaugural.

L'Atlètic de Madrid ha guanyat la Juve amb un gol d'Arda Turan a un quart d'hora del final (1-0) en un matx dur entre dos equips que comparteixen "libretto" futbolístic.El conjunt de Simeone s'apunta els tres primers punts a la Lliga de Campions després de l'ensopegada al camp de l'Olympiacos.

Com es preveia, el matx ha estat disputat a cada metre. La Juventus ja li anava bé l'empat, després de la seva victòria a la primera jornada, i s'ha dedicat sobretot a defensar-se amb les urpes ben esmolades. Era el pitjor escenari per a l'Atlètic, un equip acostumat a destruir i sortir al contraatac.

Les ocasions, a la primera meitat, han estat pràcticament inexistents. Potser només un xut ben col.locat de Mandzukic que ha desviat en una gran intervenció Buffon. D'Arturo Vidal i Llorente, les puntes de llança del conjunt italià, cap notícia. No era el seu partit.

Polèmica i gol salvador

A la segona, tot ha continuat igual. Als 18 minuts, el col.legiat alemany Felix Brych no ha volgut assenyalar com a penal unes clares mans de l'exblaugrana Cáceres dins de l'àrea.

L'afició del Calderón ha passat de la indignació a la resignació veient com el mur de la Juve semblava infranquejable. Fins que, al 29, Juanfran ha centrat al segon pal i Arda Turan ha posat el peu per batre Buffon en un xut ajustat al pal. Era el primer gol que encaixava la Juve aquesta temporada en totes les competicions. Una proesa que fa que l'Atlètic es situï amb tres punts en dues jornades i aspirant a tot.