Lliga de Campions

Arsenal i Dortmund guanyen, mentre que el Liverpool cau a Basilea i es complica la vida

L'Arsenal d'Alexis s'ha refet de la derrota a la primera jornada al camp del Dortmund amb una golejada al Galatasaray turc. Un triplet de Wellbeck i un gol d'Alexis han fet embogir l'afició "gunner". El Dortmund ha atropellat l'Anderlecht a domicili (0-3) i ja porta 6 punts, mentre que el Liverpool ha caigut a Basilea (1-0) i es complica la seva situació al grup B.

Arsenal, 4 - Galatasaray, 1

L'Arsenal ha liquidat el seu partit contra el Galatasaray abans del descans. Wellbeck havia fet un doblet l'exblaugrana Alexis el tercer. A la represa, el conjunt turc ha anotat el gol de l'honor. Wellbeck ha completat la seva nit màgica fent el quart. L'Arsenal és segon de grup amb tres punts.

Anderlecht, 0 - Dortmund, 3

El primer d'aquest grup amb dues victòries és el Borussia Dortmund de Klopp, que no ha tingut pietat de l'Anderlecht. Immobile, el substitut de Lewandowski, ha obert el meló al minut 4. El colombià Adrián Ramos ha tancat l'exhibició alemanya fent els dos últims a les acaballes del matx.

Basilea, 1 - Liverpool 0

El Liverpool arribava a Basilea amb la intenció d'adjudicar-se la segona victòria seguida i de pas el liderat del grup B. Però ha topat amb un Basilea sòlid que gràcies a un gol d'Streller es situa segon del grup al darrere del Reial Madrid, amb 3 punts.

Bayer Leverkusen, 3 - Benfica, 1

El Lerverkusen ha aconseguit la primera victòria en aquesta edició de la Lliga de Campions a costa del Benfica. Kiessling, Min Son i Calhanoglu han fet els gols del Bayer mentre que l'exatlètic Salvio ha marcat per l'equip portuguès, que és cuer del grup C. El lider és el Zenit de Sant Petersburg, tot i empatar a zero a casa amb el Mònaco, que és segon. Tots dos equips tenen 4 punts.

Malmö, 2 -Olympiacos

En el grup de l'Atlètic de Madrid, tots els equips tenen 3 punts. El Malmö suec els té al sac després de derrotar el conjunt grec amb un doblet de Rosenberg.