El Barça havia de jugar un amistós a Qatar el 4 de febrer.
Barça

El Barça es planteja retirar la publicitat de Qatar Airways de la samarreta i buscar alternatives a partir del 2016

El Barça s'està plantejant retirar la publicitat de Qatar Airways de la samarreta del primer equip a partir del 2016, i busca alternatives per al moment en què s'acabi el contracte actual. En els pròxims mesos es farà un informe per comprovar la viabilitat econòmica i a finals d'any es presentarà a la junta directiva, que haurà de prendre una decisió.

Actualitzat
El Barça s'està plantejant retirar la publicitat de Qatar Airways de la samarreta del primer equip a partir del 2016, i busca alternatives per al moment en què s'acabi el contracte actual. Això no implica que la samarreta no porti publicitat, ja que això suposa una important font d'ingressos per al club, sinó obrir la possibilitat de canviar de patrocinador.

El club ha engegat converses per valorar altres alternatives mitjançant una empresa que els ajuda a trobar noves ofertes quan acabi el contracte amb Qatar Foundation. La possibilitat d'aquest nou patrocini i mantenir la publicitat a la samarreta és plantejaria a l'assamblea prèvia corresponent al venciment del contracte actual. 
Anar al contingut