Barça

Claudio Bravo estableix un nou rècord d'imbatibilitat a la porteria del Barça en un inici de Lliga

Claudio Bravo ha batut al camp del Rayo Vallecano el rècord d'imbatibilitat en un inici de Lliga a la porteria del F. C. Barcelona. La millor marca era la que havia establert Pello Artola l'any 1977. El porter basc va estar 560 minuts, més de sis partits, sense encaixar cap gol. El porter xilè, que ha estat titular en els set partits de Lliga disputats fins ara, ha mantingut la porteria imbatuda durant 630 minuts.

Actualitzat

Claudio Bravo ha batut al camp del Rayo Vallecano el rècord d'imbatibilitat en un inici de Lliga a la porteria del F. C. Barcelona. La millor marca era la que havia establert Pello Artola l'any 1977. El porter basc va estar 560 minuts, més de sis partits, sense encaixar cap gol. El porter xilè, que ha estat titular en els set partits de Lliga disputats fins ara, ha mantingut la porteria imbatuda durant 630 minuts.

A Bravo, més lluny, però, li queda el rècord d'imbatibilitat absoluta a la porteria del F. C. Barcelona en possessió de Víctor Valdés, amb 896 minuts. Si només comptem la competició de Lliga, el rècord a la porteria del Barça el manté Miguel Reina. El cordovès va estar 824 minuts sense encaixar cap gol durant la temporada 1972-1973.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut