Espanyol

L'Espanyol confirma les bones sensacions amb una victòria contra la Reial Societat (2-0)

L'Espanyol ha superat la Reial Societat al Power8 Stadium gràcies als gols de Lucas Vázquez i Stuani (2-0). Els blanc-i-blaus, amb una arrencada espectacular han estrenat ben aviat el marcador i l'han tancat en temps afegit. Els homes de Sergio González encadenen quatre partits invictes.

L'Espanyol ha protagonitzat una arrencada espectacular al Power8 Stadium. En només set minuts han anotat el primer gol. Sergio García, que durant la setmana havia entrenat amb la fèrula al canell, ha fet una autopassada a la banda amb una bona centrada cap a un Lucas Vázquez finalitzador. Caicedo i Sergio García han estat presents en totes les jugades de perill d'un Espanyol que ho ha provat al primer toc i que ha destacat també per la solidesa defensiva. Sergio García, abans del descans, ho ha intentat des de la banda dreta. Després de superar Íñigo ha buscat porteria però ha enviat la pilota fora. El conjunt dirigit per Jagoba Arrasate no han generat perill a la porteria defensada per Casilla i s'han mostrat inferiors al conjunt blanc-i-blau.

Conscients de la necessitat, la Reial ha afegit pólvora a l'inici de la segona. L'equip ha tingut més determinació i Agirretxe, al 50, ho ha provat. Casilla no ha pogut blocar el refús i Fuentes l'ha allunyat. El conjunt donostiarra ha posat a prova la defensa blanc-i-blava que ha superat amb nota les dificultats. L'Espanyol ha pogut sentenciar al 84 a través d'una acció individual de Stuani amb una concessió de la defensa de la Reial. Gatzañaga, amb una volea al minut 87, ha disposat de l'ocasió més clara de la Reial en tot el partit. La pilota, però, ha acabat fora. Sergio González, a dos minuts pel final, ha fet debutar el jove del filial Bertrand i ha deixat que el Power8 Stadium ovacionés el capità Sergio García. Stuani, en temps afegit, ha segellat el segon gràcies a una passada de Montañés.