Miralles i Vidal s'abracen després del triomf a Saragossa.
Bàsquet

Un FIATC Joventut sense pivots remunta i guanya a la pista del CAI Saragossa (74-79)

El FIATC Joventut, tot i les baixes d'última hora de dos dels seus pivots (Sitapha Savané i Nacho Llovet), ha guanyat a la pista d'un CAI Saragossa que ha tret el màxim rendiment dels seus tirs lliures (26 de 28). La Penya, després d'anar per darrere, ha trobat l'encert per guanyar en l'últim quart per 74 a 79 amb el seu únic pivot pur, Albert Miralles, ja eliminat.

Els de Salva Maldonado han tancat el primer quart amb un avantatge de 4 punts (15-19) gràcies a la feina sense descans d'Albert Miralles (12 punts, 4 rebots) sota les cistelles. Els badalonins han obert el segon quart amb un triple de Kirksay abans que el partit embogís durant uns minuts. El CAI presenta una bona bateria de pivots i ha carregat molt el seu joc interior amb una gran feina de desgast.

El joc d'atac del FIATC Joventut s'ha desdibuixat en aquest segon període coincidint amb un augment de la intensitat defensiva del CAI, pressionant sobre els exteriors i tancant la seva cistella amb els durs interiors Jelovac (13 punts, 6 rebots) i Katic (10 punts, 4 rebots), protagonistes del quart. Al descans el marcador era 36 a 33.

En el tercer minut del tercer quart Miralles ha comés la seva tercera falta personal. Quan la Penya semblava controlar el partit, les pilotes perdudes l'han fet encaixar un parcial de 8 a 0. La Penya no ho ha pogut solucionar la situació després d'una tècnica per simular una falta al local Llompart, i ha tancat els 10 minuts perdent 56 a 50.

En l'últim quart els homes de Salva Maldonado han tingut una segona oportunitat de capgirar el signe del partit amb una falta antiesportiva de Katic, però l'han deixada passar. La situació s'ha complicat quan Miralles ha comès la seva cinquena falta quan quedaven 6 minuts pel final. Goran Suton (18 punts, 9 rebots) ha assumit el liderat ofensiu d'uns badalonins que després d'un parcial de 2 a 12 s'han posat 4 amunt a falta d'un minut a base de triples. El CAI no ha tingut la calma necessària per afrontar aquest final ajustat.