Futbol

El Reial Madrid destrossa l'Athletic de Bilbao (5-0) amb 3 gols de Cristiano Ronaldo

El Reial Madrid li ha fet a l'Athletic de Bilbao una mà de gols (5-0). Després de marcar un gol matiner, els blancs han pogut jugar com més els agrada, al contraatac. Amb la velocitat dels seus davanters, han destrossat el seu rival. Cristiano Ronaldo ha aconseguit el seu "hat-trick" número 22 des que juga a Madrid. Tot i els gols encaixats, el porter Gorka ha estat el millor dels visitants.

El Reial Madrid ha començat a decantar el partit contra l'Athletic de Bilbao al seu favor ben aviat, en el minut 2. Una combinació per la dreta entre Carvajal i Bale ha acabat amb una centrada del gal·lès que Cristiano Ronaldo ha culminat amb una rematada de cap al segon pal. El portuguès ha tingut una nova ocasió 5 minuts més tard a la contra, però el porter Gorka ha enviat el xut a córner.

L'Athletic de Bilbao ha pogut empatar en el minut 23, en una volea de Muniain després d'un rebuig de la defensa local en un servei de cantonada. Casillas ha enviat la pilota fora. No ha arribat el gol dels bascos, però sí que ho ha fet el segon del Madrid, en el minut 41, quan Benzema ha rematat de cap un córner.

El Reial Madrid ha seguit arribant amb perill a la porteria rival durant la segona meitat amb la seva velocitat a la contra. En una d'aquestes jugades, en el minut 55, Cristiano Ronaldo ha aprofitat una passada de Bale des de la seva banda, la dreta, per tornar a marcar. Tres minuts més tard, un altre cop Muniain ha tingut l'oportunitat de marcar per als bilbaïns, en una rematada de cap, i novament Casillas ho ha evitat.

En el minut 69 ha arribat el quart del Madrid, en un contraatac culminat per Benzema després d'un acte de generositat de Cristiano Ronaldo que li ha fet l'última passada. El seu bon acte ha estat recompensat 2 minuts abans del final amb el seu tercer gol de la nit i tretzè de la Lliga en una rematada dins l'àrea en què els jugadors de l'Athletic han reclamat mans del portuguès.