Barça

Toni Freixa deixa de ser el secretari de la junta directiva del Barça i és substituït per Jordi Moix

Toni Freixa ha estat cessat aquest dilluns com a secretari de la junta directiva del F. C. Barcelona per les seves discrepàncies amb el president Josep Maria Bartomeu i serà substituït en el càrrec per Jordi Moix, actual vicepresident de l'àrea de patrimoni. Freixa seguirà sent directiu de la junta.

Actualitzat

Toni Freixa ha estat cessat aquest dilluns com a secretari de la junta directiva del F. C. Barcelona. Freixa era un dels directius més crítics amb la gestió del president Josep Maria Bartomeu i les seves discrepàncies amb el màxim dirigent blaugrana han acabat amb l'exportaveu del club deixant les seves funcions.

Freixa, que ja va deixar el càrrec de portaveu del Barça quan Bartomeu va substituir com a president del club al dimissionari Sandro Rosell, continuarà com a directiu. El seu substitut serà Jordi Moix, vicepresident de l'àrea de patrimoni.

Sobre els motius de la destitució de Freixa, el portaveu de la junta, Manel Arroyo, ha reconegut que és una decisió presa pel president del club, Josep Maria Bartomeu, si bé ha matisat que el directiu no ha plantejat la seva dimissió. "No ens ho ha plantejat. El president ha considerat oportú realitzar aquest canvi. (Toni Freixa) Ha manifestat la seva intenció de continuar treballant en el club. Estan per definir les seves noves tasques", ha puntualitzat.

No s'adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Arroyo també ha explicat que el Barça no s'adherirà, de moment, al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, però que enviarà un escrit al president de l'entitat, Joan Rigol, exposant la posició favorable del club blaugrana a la consulta i refermant la seva catalanitat.

D'altra banda, en els pròxims 20 dies, el club blaugrana presentarà un recurs al TAS per intentar que es rebaixi la sanció imposada per la FIFA de no poder fitxar fins al gener del 2016.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut