Curses de Muntanya

Kilian Jornet aconsegueix un triple campionat del món inèdit fins ara a les curses de muntanya

Kilian Jornet i Laura Orgué s'han proclamat campions del món del quilòmetre vertical a la prova disputada a Limone sul Garda (Itàlia). Jornet s'ha convertit en el primer atleta capaç de guanyar tres copes del món en una mateixa temporada, després d'adjudicar-se també les de les modalitats de "skyrace" i "ultrasky".

Actualitzat

Kilian Jornet i Laura Orgué s'han proclamat campions del món del quilòmetre vertical a la prova disputada a Limone sul Garda (Itàlia). Jornet s'ha adjudicat la cursa en categoria masculina, amb un temps de 37:27 i 38 segons d'avantatge respecte al segon. Orgué, per la seva banda, ha estat segona de la competició femenina darrera de Christel Dewalle.

Els dos esportistes catalans, a més de guanyar el campionat del món, han aconseguit unes fites difícils de repetir. Kilian Jornet s'ha convertit en el primer atleta capaç de guanyar tres copes del món en una mateixa temporada, després d'adjudicar-se també les de les modalitats de "skyrace" i "ultrasky". La igualadina Laura Orgué s'ha proclamat campiona mundial d'aquesta especialitat per tercer any consecutiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut