Handbol

Sigurdsson trenca la resistència del Besiktas i el barça es manté al capdavant a la Champions d'handbol (35-25)

El F. C. Barcelona d'handbol ha tancat amb una placidesa relativa el compromís de Lliga de Campions que l'ha enfrontat aquest diumenge amb el Besiktas al Palau Blaugrana. L'home del partit ha estat l'islandès Sigurdsson, que ha marcat set dels seus vuit gols a la primera part, quan els turcs amenaçaven el domini blaugrana. El Barça acumula sis punts i lidera el grup B.

El F. C. Barcelona d'handbol ha tancat amb una placidesa relativa el compromís de Lliga de Campions que l'ha enfrontat aquest diumenge amb el Besiktas al Palau Blaugrana.

Els blaugranes han sortit adormits i, en els primers minuts, els turcs els han sorprès amb un parcial de 0 a 2. Però el desordre ha durat el que Xavi Pascual ha trigat a demanar un temps mort per espavilar els seus homes a crits.

El Barça s'ha posat ferm i ha aixecat un mur a la defensa, que, a més de ser-li útil per no encaixar amb tanta facilitat, ha funcionat per llançar contraatacs letals. En aquesta fase, Sigurdsson ha liderat l'ofensiva amb set gols de set intents abans que el tècnic li donés descans al minut 19.

En absència de l'islandès, Noddesbo, Karabatic i Lazarov han pres la responsabilitat golejadora i han portat un 19 a 12 al descans.

Tot feia preveure un resultat d'escàndol a la segona part, però el Barça s'ha relaxat, sobretot en defensa, i ha permès al Besiktas mantenir un resultat digne fins al final del partit. Així s'entén que un equip visitant hagi estat capaç de fer vint-i-cinc gols al Palau. El que no han pogut evitar ha estat encaixar-ne 35, fruit del poder en atac dels blaugrana, que es mantenen líders del grup B, amb 6 punts.