Espanyol

Collet: "L'Espanyol no pot donar l'esquena al moment que viu la societat catalana"

Aprofitant l'aturada de la Lliga, Joan Collet ha visitat el "Hat-trick Espanyol" per repassar l'actualitat blanc-i-blava. El màxim dirigent del conjunt perico ha parlat des de la venda truncada d'Héctor Moreno, passant per les renovacions de Sergio García, Víctor Sánchez i Kiko Casilla, fins al nombre de socis i el dret a decidir.

Actualitzat

Aprofitant l'aturada de la Lliga, Joan Collet ha visitat el "Hat-trick Espanyol" per repassar l'actualitat blanc-i-blava. El màxim dirigent del conjunt perico ha parlat des de la venda truncada d'Héctor Moreno, fins a les renovacions de Sergio García, Víctor Sánchez i Kiko Casilla, passant pel nombre de socis i del dret a decidir.

Collet ha parlat sobre la venda truncada d'Héctor Moreno, per la lesió que es va fer el jugador, i ha explicat que en cap moment no volien que la culpa recaigués en el jugador, tot i que l'Espanyol tenia les seves "previsions econòmiques en una venda que, probablement, era la venda" i que "va anar malament per la planificació". El màxim dirigent blanc-i-blau també ha tractat la renovació dels tres puntals de l'equip: Sergio García, Víctor Sánchez i Kiko Casilla: "La prioritat dels tres jugadors ha estat quedar-se i totes les parts hem cedit, però estem contents". Collet també ha explicat que hi ha la possibiliat d'ampliar els seus contractes, com també tenen la possibilitat de compra sobre un dels jugadors que està donant rendiment, Lucas Vázquez. "Tenim la tranquil·litat, perquè tenim una opció de compra que l'Espanyol podrà assumir. Són 2 milions d'euros amb unes condicions de pagament assumibles", ha explicat.

Sobre la pèrdua de socis per tercer any consecutiu, que ara es troba en la xifra de 25.492, Collet ha explicat que "l'objectiu és no baixar dels 26.000 i tornar, com a mínim, als 30.000". Un altre tema que s'ha tractat a l'entrevista ha estat sobre el dret a decidir. Collet ha estat clar i ha dit que "L'Espanyol no pot donar l'esquena al moment que viu la societat catalana". A més a més, hi ha afegit que "hi ha hagut 2 milions de persones que han sortit al carrer, d'entre els quals molts pericos, moltes entitats... i l'Espanyol estarà amb el que digui la majoria del poble català". "S'està demanant un exercici democràtic i m'agradaria que es fes. Si l'Espanyol s'ha de posicionar amb una signatura, tinc els meus dubtes que aquest sigui el camí. L'Espanyol estarà amb el que decideixi la majoria de Catalunya", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut