Jordi Masip, nominat a millor porter de la Lliga Adelante. (Foto: EFE)
Barça

Jordi Masip, nominat com a millor porter de la Lliga Adelante de la temporada 2013-14

Jordi Masip ha estat nominat a millor porter de la Lliga Adelante 2013-14, després de la seva gran temporada en el filial blaugrana, amb el qual va encaixar 36 gols en els 34 partits que va disputar. Els altres dos candidats són Xabier Irureta (Eibar) i Germán Lux (Deportivo)

Actualitzat

Jordi Masip ha estat nominat a millor porter de la Lliga Adelante 2013-14, després de la seva gran temporada en el filial blaugrana, amb el qual va encaixar 36 gols en els 34 partits que va disputar.

El 27 d'octubre se celebrarà la Gala de la Liga de Futbol Professional i el de Sabadell, de 25 anys, opta a rebre el guardó com a millor porter de Segona Divisió de la temporada passada. Els altres candidats al premi són el porter de l'Eibar, Xabier Irureta, i Germán Lux, del Deportivo de la Corunya, els únics equips que, curiosament, van superar al filial blaugrana en la classificació la temporada anterior.

El sabadellenc, actual jugador de la primera plantilla, només es va perdre vuit partits de lliga, sis dels quals per una fractura en el quart metacarpià de la mà dreta, i va encaixar una mitjana d'1,06 gols en contra per partit.

Anar al contingut