Futbol

Suspès el Sèrbia-Albània a Belgrad pels incidents provocats per l'aparició d'un "drone" amb la bandera albanesa

El partit de classificació per a l'Eurocopa entre Sèrbia i Albania que s'estava disputant a l'estadi del Partizan de Belgrad ha estat suspès. Al minut 41 i amb el marcador amb empat a zero, un "drone" amb la bandera albanesa ha aparegut volant dins l'estadi tot i que la UEFA havia prohibit que hi hagués seguidors d'Albània a les graderies en un partit d'alt risc precisament per evitar incidents

Actualitzat

El partit de classificació per a l'Eurocopa entre Sèrbia i Albania que s'estava disputant a l'estadi del Partizan de Belgrad ha estat suspès. Al minut 41 i amb el marcador amb empat a zero, un "drone" amb la bandera albanesa ha aparegut volant dins l'estadi tot i que la UEFA havia prohibit que hi hagués seguidors d'Albània a les graderies en un partit d'alt risc precisament per evitar incidents.  

El jugador serbi Stefan Mitrovic ha agafat un dels fils de l'artefacte i ha tret el símbol albanès, un gest que  ha provocat la indignació del l'equip visitant i que ha iniciat una picabaralla entre els jugadors de tots dos equips, que han acabat amb la suspensió definitiva del partit. La policia sèrbia també ha hagut d'actuar amb contundència per evitar una invasió del terreny de joc per part dels seguidors locals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut