Club Voleibol Andorra (Foto: CV Andorra)
Voleibol

L'Andorra de vòlei es retira de la Superlliga per falta de finançament

L'Andorra de vòlei es retira de la Superlliga per falta de finançament. Els problemes de finançament amb el seu principal patrocinador, Wortley Corporation, han precipitat la decisió de retirar l'equip de vòlei de la Superlliga.

Actualitzat

El club de vòlei Andorra ha anunciat la decisió de retirar-se de la Superlliga masculina per falta de pressupost després de jugar solament la primera jornada. L'equip, que va guanyar dissabte a la pista del Vecindario, es veu abocat a aquesta situació després de les negociacions frustrades amb un nou patrocinador que li havia de garantir la supervivència durant la primera fase de la temporada, i així salvar el seu projecte esportiu.

Tot s'ha precipitat quan el contracte que pel club andorrà tenia lligat amb Wortley Corporation, que assegurava un patrocini de 400.000 euros anuals per als pròxims 5 anys, s'ha trencat. L'empresa de carburants establerta a Espanya al·lega que està passant per dificultats econòmiques i que no pot fer front al seu compromís. Davant aquesta delicada situació el club andorrà va buscar un patrocinador local, però finalment l'alternativa no ha quallat i s'ha decidit acabar amb el primer equip, la retirada de la Superlliga i de la "Challenge Cup" europea, on ja havien fet efectiva la seva inscripció.

El club ara es planteja demandar a Wortley Corporation per intentar recuperar almenys part dels diners que per contracte tenien pactats. A més, cal destacar que els jugadors, a qui se'ls ha donat llibertat per buscar-se un nou equip, no han cobrat durant el temps que han estat amb l'Andorra.

L'Andorra era un clar aspirant al títol amb un equip fort amb fitxatges com l'internacional espanyol Manuel Sevillano, l'andorrà Xavier Folguera, el cubà Osveny Sánchez o el brasiler Thiago.

 

Anar al contingut