Eurolliga

El Barça debuta a l'Eurolliga patint fins l'últim moment amb el Bayern de Pesic (83-81)

El Barça ha suat fins els últims segons per anotar-se la victòria en el debut de l'Eurolliga davant el Bayern de Munic d'Svetislav Pesic (83-81). L'equip alemany s'ha mostrat molt combatiu i superior en el rebot mentre que el conjunt de Pascual no ha pogut imposar gairebé mai la seva qualitat tècnica.

Actualitzat

El Barça ha suat fins els últims segons per anotar-se la victòria en el debut de l'Eurolliga davant el Bayern de Munic d'Svetislav Pesic (83-81). L'equip alemany s'ha mostrat molt combatiu i superior en el rebot mentre que el conjunt de Pascual no ha pogut imposar mai de manera clara la seva qualitat tècnica.

Al descans, el marcador era 44-43 i quan semblava en el tram final que el Barça havia resolt el matx amb una diferència de 9 punts a favor, el Bayern ha reaccionat i ha posat un nus a la gola dels aficionats blaugrana fins a les acaballes.

Per part del blaugrana cal destacar Doellman, 16 punts, màxim anotador i Oleson i Tomic, amb 15 cadascun.

Reial Madrid, 80 - Zalgiris, 71

El Reial Madrid també ha patit de valent per aconseguir el triomf davant el Zalgiris, 80-71, en la jornada inaugural de l'Eurolliga dins del grup A. Els blancs han demostrat que encara els falta ritme i lluentor per ser un conjunt temible.

A l'equip de Pablo Laso li ha costat arrencar més de l'esperat i en aquest cas li ha quedat coll amunt des del principi. Sense defensa ni atac ni idees,  el Reial Madrid ha arribat al descans per sota en el marcador (32-35).

A la represa, i gràcies a ratxes d'inspiració aïllades, el Madrid ha anat obrint forat a poc a poc fins al 80-71 final. Reyes, amb 11 punts, i Ayón, amb 10, han estat els màxims anotadors madridistes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut