Bàsquet

La Bruixa d'Or incorpora el base Donnie McGrath, el seu tercer fitxatge d'aquesta setmana

La Bruixa d'Or de Manresa ha anunciat el fitxatge del base Donnie McGrath davant la prolongada baixa del director de joc Giuseppe Poeta. L'italià serà baixa un mínim de 2 mesos després que una artroscòpia ha evidenciat una lesió de cartílag al genoll. Mcgrath no ocupa plaça d'extracomunitari gràcies al passaport irlandès.

Actualitzat

La Bruixa d'Or de Manresa ha anunciat el fitxatge del base Donnie McGrath davant la prolongada baixa del director de joc Giuseppe Poeta. L'italià serà baixa un mínim de 2 mesos després que una artroscòpia ha evidenciat una lesió de cartílag al genoll. Mcgrath no ocupa plaça d'extracomunitari gràcies al seu passaport irlandès.

Donnie McGrath és un base nord-americà que fa 1,93 d'alçada i té 30 anys. El base presenta una llarga trajectòria a Europa, iniciada l'any 2006, després de jugar a les lligues italiana, grega, francesa, lituana i russa. Aquesta darrera temporada ha jugat a l'Spartak de Sant Petesburg, amb una estadística personal de 10,8 punts i 5,1 assistències per partit.

El nou base de La Bruixa d'Or arribarà aquest cap de setmana a Manresa i s'incorporarà als entrenaments amb els seus nous companys a les ordres de Pedro Martínez a partir de dilluns. Ha estat la tercera incorporació del club aquesta setmana després de les arribades de l'aler pivot croat Zeljko Sakic per tota la temporada i la del pivot eslovè Hasan Rizvic per un mes davant la lesió d'AJ Ogilvy.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut