Karabatic en una acció d'un partit d'enguany (EFE)
Karabatic, protagonista destacat en el partit contra el Naturhouse La Rioja (EFE)
Handbol

El Barça es juga el liderat del grup B de la Champions a la pista del Kolding danès, en directe per Esport3

La primera prova de foc de la temporada per al F. C. Barcelona, invicte a l'Asobal i a la Champions, arriba aquest diumenge (16.45, en directe per Esport3) a la pista del KIF Kolding, el campió danès i que també està invicte en la seva competició domestica i a Europa. Xavi Pascual compta amb tota la seva plantilla al complet

Actualitzat

La primera prova de foc de la temporada per al F. C. Barcelona, invicte a l'Asobal i a la Champions, arriba aquest diumenge (16.45, en directe per Esport3) a la pista del KIF Kolding, el campió danès i que també està invicte en la seva competició domèstica i a Europa. Xavi Pascual compta amb tota la seva plantilla al complet.

El Kolding, que va passar per sobre del vigent campió europeu, el Flensburg alemany, per 35-21, travessa un moment dolç. El seu entrenador, el també seleccionador nacional islandès, Aron Kristjansson, té una plantilla experimentada, veterana i amb una primera línia molt sòlida. Bo Spellerberg i Kasper Irming Andersen són els seus homes més efectius en atac, sense oblidar el suec Kim Andersson.

El Kolding, exequip de Jesper Noddesbo, compta amb diversos jugadors que van militar a l'Asobal com el porter exblaugrana Kasper Hvidt, Lasse Boesen (Portland), Lars Jorgensen (Portland i Altea), Torsten Laen (Ciudad Real) o Cyril Viudes (Bidasoa).

Anar al contingut