Primera

El millor Espanyol de la temporada afronta una visita complicada al Vicente Calderón

L'Atlètic de Madrid, sense marge d'error després de la derrota a València, encara aquest diumenge (12.00) un partit transcendent al Vicente Calderón davant el millor Espanyol de la temporada, imbatut en les últimes tres jornades de Lliga

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid, sense marge d'error després de la derrota a València, encara aquest diumenge (12.00) un partit transcendent al Vicente Calderón davant el millor Espanyol de la temporada, imbatut en les últimes tres jornades de Lliga.

El de l'Atlètic de Madrid és un camp gairebé inabordable per als seus adversaris. Els seus números són formidables a casa: 23 partits consecutius sense derrota a la Lliga, quinze partits oficials sense perdre com a local i 58 victòries en els 76 xocs de competició que ha disputat a casa els últims tres anys, des que Simeone va formar un grup guanyador.

Les últimes visites de l'Espanyol al Vicente Calderón solen ser complicades per al quadre blanc-i-blau. En els sis partits més recents disputats entre els dos equips en el feu blanc-i-vermell, l'amfitrió ha signat cinc victòries i únicament ha cedit un empat, en la temporada 2010-11.

Simeone ultima el seu onze per al partit d'aquest diumenge, el primer de la temporada, a les 12 al Vicente Calderón, on el tècnic presentarà una alineació amb canvis. El més innovador, la presència al centre de la defensa de l'uruguaià Giménez per donar descans al brasiler Miranda. Siqueira i Saúl han quedat fora de la llista per decisió tècnica i Cerci, per sanció.

El conjunt blanc-i-blau ha trobat la fórmula. Malgrat els dubtes del principi de curs, Sergio González ha encertat la tecla. El tècnic ha prioritzat la seguretat en defensa i ja suma tres partits sense encaixar gols. Per mantenir la ratxa, el tècnic ha repetit la mateixa llista del partit de Lliga davant la Reial Societat.

Alineacions probables:
Atlètic de Madrid: Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Arda, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann o Raúl García i Mandzukic.
Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Álvaro, Fuentes; Lucas Vázquez, Cañas, Víctor Sánchez, Montañés; Sergio García i Caicedo.
Àrbitre: Vicandi Garrido (C. Basc).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut