Primera

El Reial Madrid encadena la seva setena victòria consecutiva amb un 0-5 al camp del Llevant

El Llevant no ha estat rival per a un Reial Madrid que s'ha passejat al Ciutat de València (0-5). Setena victòria consecutiva, cinquena a la Lliga, per als d'Ancelotti. Cristiano Ronaldo ha fet un doblet i Chicharito, James i Isco han completat la nòmina golejadora blanca.

El Llevant no ha estat rival per a un Reial Madrid que s'ha passejat al Ciutat de València (0-5). Setena victòria consecutiva, cinquena a la Lliga, per als d'Ancelotti. Cristiano Ronaldo ha fet un doblet i ChicharitoJames i Isco han completat la nòmina golejadora blanca.

Tot i no disposar dels lesionats Ramos, Varane i Benzema, Ancelotti s'ha permès el luxe de reservar Bale. Tot i les baixes, partit molt còmode per al Madrid. El Llevant s'ha queixat del penal assenyalat per l'àrbitre Iglesias Villanueva en una entrada de Juanfran sobre Chicharito. Cristiano Ronaldo no ha fallat des dels onze metres per marcar el seu primer gol de la tarda. Chicharito, de cap, ha rematat una centrada de James per fer el 0-2 abans del descans.

La passejada blanca ha continuat en el segon temps. Cristiano Ronaldo ha fet el seu 15è gol a la Lliga (en només set partits). El colombià James ha fet el quart després d'una passada de Kroos i Isco ha tancat la golejada amb una jugada sensacional. Ancelotti, a més, ha fet debutar el jove migcampista Medrán (20 anys), que ha jugat els últims deu minuts del matx.